Livrare


TERMENUL de LIVRARE al produselor estimativ este de 4-10 zile lucratoare de la data confirmari telefonice. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. eNove.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.


Metode de livrare


LIvrarea produselor se face prin firma de curierat Urgent Cargus si Nemo Express.

Cumpărături

             până în 250 Lei                 peste 250 Lei
Cost transport                    18 Lei                    GRATUIT

LIVRARE 4 - 10 zile lucratoare in Romania


In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. 

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. 


eNove.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de eNove.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de eNove.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de eNove.ro de la acest client daca este cazul.